SLIM-subsidieregeling

Welke kansen en mogelijkheden zie jij als fitnessondernemer? Hoe kun je meer diensten leveren op het gebied van sport en preventie? Wil je bijvoorbeeld meedoen aan het sport- en preventieakkoord of inzetten op het verbeteren van de vitaliteit van werknemers van lokale bedrijven? Waar kies je voor? En wat betekenen deze keuzes voor jou en jouw medewerkers? Wat willen zij eigenlijk zelf? Wat is gewenst of misschien wel noodzakelijk qua scholing en ontwikkeling?

Voor het beantwoorden van deze vragen en het laten maken van een scholings- en ontwikkelplan, kun je een beroep doen op de SLIM-subsidieregeling. Een flink deel van jouw kosten wordt daarmee gefinancierd. Dat is wel zo prettig in deze tijd.

Afgelopen jaren hebben we succesvol voor een groot aantal fitnesscentra een SLIM-aanvraag mogen indienen én realiseren. Wil je dat wij ook voor jouw fitnessonderneming aan de slag gaan (no-cure no-pay) neem dan contact met ons op. In september 2024 kan weer een SLIM-aanvraag worden ingediend. Vul hiervoor uiterlijk op vrijdag 30 augustus a.s. het onderstaande formulier in.